Activiteiten

Bloemenvereniging Flora ondersteunt met een versiering van de dahlia's diverse activiteiten zoals:

  • Vakantieprogramma
  • Versieringen bij jubilerende verenigingen


Vakantieprogramma

In de zomervakantie organiseert Stichting Jeugdbelangen Veldhoven voor de basisschool een vakantie programma. Flora zorgt voor o.a. 2 middagen bloemschikken op Jeugdland en winnaars boeketten tijdens de Olympische dag .

Gezelligheidsmiddag

Flora organiseert voor groeperingen van ouderen, zieken en alleenstaanden  1 x per seizoen een gezelligheidsmiddag in het tuinhuis. Tijdens deze middag laten wij onder het genot een kopje koffie/thee en een glaasje frisdrank zien hoe mooi de dahlia's zijn.

Met een film of met foto's op een scherm en een wandeling over de tuin zien en horen de bezoekers over de teelt van de dahlia's en kunnen zien hoe ze groeien op onze tuin.

Maar vooral een gezellige middag is de hoofdzaak!

Versieringen bij jubilerende verenigingen

Verenigingen die een jubileum te vieren hebben doen bijna nooit tevergeefs een beroep op de leden van Flora. Zo zijn er in het verleden onder andere versieringen gemaakt bij jubilea van Rood Wit, Veldhovens muziekkorps, Sub Umbra, Meer Vreugde Kern en Nieuwe Levenskracht.

 

Geplande activiteiten

Hieronder vindt u alle geplande activiteiten van Bloemenvereniging Flora.

Bloemen afhalen voor donateurs vanaf augustus op zaterdagochtend tussen 10 en 11 uur op de bloementuin aan de Heerseweg 100.

De open dagen en show zijn gepland op zaterdag 10 en zondag 11 september. Beide dagen is onze tuin open van 11 tot 17 uut. 

Toon alle agenda items uit:

Geen agendapunten gevonden.